Gå til hovedindhold

Studerende og job

Dueholmskolen som ny arbejdsplads eller praktikskole

Indhold

  Studerende og job

  Nyt job på Dueholmskolen

  Med et personale på godt 100 medarbejdere og ledere har Dudeholmskolen ofte brug for årsvikarer og kortere vikariater. Derudover opslås med jævne mellemrum faste stillinger på skolen. Vi har altid et stort ønske om at tiltrække de dygtigste lærere og pædagoger til Dueholmskolen både hvad angår de fag-faglige, didaktiske og relationelle kompetencer. 

  Dueholmskolen er en god arbejdsplads med smil på læben, højt til loftet og mange muligheder for at udvikle sig professionelt og personligt indenfor sit fag. 

  Bliv tilkaldevikar på Dueholmskolen

  Hvert år tilknytter Dueholmskolen 3-5 dygtige unge mennesker, som har afsluttet deres STX, HHX eller lignende og som tager et sabbat år. Vi vælger kun de dygtigste og mest motiverede, og alle tilkaldevikarer er til en samtale på Dueholmskolen inden de tilknyttes vores vikarkorps. 

  Vil du gerne være vikar, så ring til Dueholmskolens administration og hør om dine muligheder, og hvordan du gør.

  Du skal ikke sende en uopfordret ansøgning. Grundet GDPR reglerne, så må vi ikke have dem liggende. De bliver derfor læst og makuleret. 

  Praktikskole og praktikanter

  Dueholmskolen er praktikskole og samarbejde bl.a. med læreruddannelsen på VIA i Skive og andre læreruddannelser i lokalområdet.

  Vi modtager hvert år et stort antal studerende og vi gør os altid umage for at træne, støtte og udfordre vores studerende i deres praktikker. Mange praktikanter vender derfor også tilbage til endnu en praktik på Dueholmskolen, hvilket vi er glade for og stolte over. 

  Samtidig rekrutterer vi ofte nye lærere gennem tidligere praktikanter. Vi kender dem og de kender os. Det tror vi på, der kommer noget godt ud af for alle parter.  

  Uddannelsesplan for dueholmskolen